HET NUT VAN VERLICHTING

Wanneer hebben we licht nodig en waarvoor hebben wij het nodig? Dat zijn de twee vragen die we ons moeten stellen bij de aanschaf van een verlichtingsbron of compleet armatuur. Er wordt al gauw gedacht dat meer wattage tevens meer zicht is maar uit de praktijk is gebleken dat juist dat niet altijd waar hoeft te zijn. CS-innovations heeft al in diverse projecten aangetoond dat het kiezen van de juiste positie van de lamp, type reflector, het lamp vermogen en de lichtkleur hebben geresulteerd in minder verbruik en een beter zicht. Een bijkomend voordeel van goed licht is het welzijn van mens en dier die in veel gevallen dagelijks in kunstlicht verblijven of moeten werken.

Momenteel zijn er twee lichtbronnen die de boventoon voeren ten aanzien van licht kwaliteit, levensduur en energie zuinig. CS-innovations past beide lichtbronnen toe in een eventueel te maken lichtplan en energie calculatie. Op basis van de resultaten en de door u aangeleverde specificaties is het maken van een keuze op korte en lange termijn voor U als klant een stuk eenvoudiger.

INNOVATIE

CS-innovations heeft en is bezig met innovatieve oplossingen in de agri-sector waaronder de introductie van Inductie licht in de rundveestallen en maneges maar ook Led verlichting in pluimvee- en varkensstallen en lopende projecten in de champignon industrie.

ADVIES of AANSCHAF

U kunt bij CS-innovations terecht voor een eerlijk en onafhankelijk advies waarbij het woord NEE ook wel eens gebruikt wordt als dit voor U op dat moment het beste is. Wenst U echter ook de producten via CS-innovations af te nemen kunnen wij dit natuurlijk ook verzorgen.

Wilt u meer informatie?